Főoldal Programok

Lengyel-magyar papírszínház workshop – A Wawel sárkánya is megnyalja a sót?

Lengyel-magyar papírszínház workshop – A Wawel sárkánya is megnyalja a sót?

Program információk

Időpont

17:00 - 18:00

Helyszín

Online esemény

A 2012 óta működő Tibum volt Lengyelország első, kizárólag papírszínházakkal foglalkozó kiadója. 2020 óta magyar fordításban is találkozhatunk a krakkói sárkány eredetileg náluk megjelent történetével, a lengyel gyerekek pedig Benedek Elek meséjével a sóról, Rofusz Kinga illusztrációival.

A lengyel papírszínházak a Csimota Kiadó gondozásában jelennek meg magyarul. Hogyan olvassunk papírszínházat? Mennyire elterjedt Magyarországon? Jelen van-e az iskolákban, óvodákban?

Többek között ezek a kérdések is szóba kerülnek Csányi Dóra és Tsík Sándor workshopján. A papírszínház-mesék lengyelül Marzena Jagielska, magyar nyelven Tarr Ferenc előadásában hangzanak el. Moderátor: Varga Betti.

 

A rendezvényre korlátozott számban várjuk a vendégeket, egy eseményre 30 főt tudunk beengedni.
Biztosítsd be a helyed a regisztrációs linken: https://www.a38.hu/hu/program/lengyel-magyar-papirszinhaz-workshop-a-wawel-sarkanya-is-megnyalja-a-sot
Az egyes programok alatt a ki-be járkálás nem lehetséges az online stream miatt.

A Hajóra érkezéskor érintkezésmentes lázmérést végzünk. Kérünk benneteket, hogy saját magatok és mások egészsége védelmének érdekében viseljetek maszkot. Ügyeljetek arra, hogy megfelelően takarja az orrotokat és a szátokat is. Érkezéskor mossatok alaposan kezet, használjátok a kihelyezett fertőtlenítőket. Ha tehetitek, fizessetek kártyával, figyeljetek az általános higiéniára.

Ajánlott események

Időpont

17:00 - 18:00

Helyszín

Online esemény

Ajánlott események