Főoldal Programok

Élni külföld élet 3.0

Élni külföld élet 3.0

Program információk

Időpont

18:00 - 19:00

Helyszín

Online esemény

A magyar nyelv rejtekútjain anyanyelvi beszélőként is eltévedünk néha. Mit szólhat az, akinek hivatása, hogy a magyart mint idegen nyelvet saját anyanyelvére fordítja; mindezt külföldön: Magyarországon?

Az A38 kiállítóterében Anna Bentley (Anglia), Kareem Gamaleldin (Egyiptom), Owen Good (Írország), Lenka Nagyová (Szlovákia), Łukasz Woiński (Lengyelország) és Baris Yilmaz (Törökország) mesélnek magyarországi élményeikről, tapasztalataikról, valamint arról, hogyan ismerkedtek meg a magyar nyelvvel. Az online streamelhető beszélgetést Górász Péter moderálja.

 

A rendezvényre korlátozott számban várjuk a vendégeket, egy eseményre 30 főt tudunk beengedni.
Biztosítsd be a helyed a regisztrációs linken: https://www.a38.hu/hu/program/elni-kulfold-elet-30-hogyan-latnak-minket-a-magyarorszagon-elo-muforditok
Az egyes programok alatt a ki-be járkálás nem lehetséges az online stream miatt.

A Hajóra érkezéskor érintkezésmentes lázmérést végzünk. Kérünk benneteket, hogy saját magatok és mások egészsége védelmének érdekében viseljetek maszkot. Ügyeljetek arra, hogy megfelelően takarja az orrotokat és a szátokat is. Érkezéskor mossatok alaposan kezet, használjátok a kihelyezett fertőtlenítőket. Ha tehetitek, fizessetek kártyával, figyeljetek az általános higiéniára.

Ajánlott események

Időpont

18:00 - 19:00

Helyszín

Online esemény

Ajánlott események