Főoldal Programok

ARTUS / Kérész Művek 73 / Forrás

ARTUS / Kérész Művek 73 / Forrás

Program hozzáadása a naptáramhoz

Különleges összművészeti előadás a Forrás témakörében.

A Kérész Művek egy olyan előadás, mely egyetlen egy nap alatt jön létre. A társulat művészei előre megadott témára, egyetlen intenzív nap alatt hoznak létre új, egyedi, egyszeri és megismételhetetlen performansz – eseményt. Így minden Kérész Művek egyszerre premier és darabtemetés, előadás először és utoljára. Ami aznap este történik, az abban a formájában soha többet nem látható.

Szokatlan, izgalmas és kiszámíthatatlan esemény a művészek és a nézők számára egyaránt. Nincs színpad, nincs nézőtér. A nézők és művészek, mint egy kávéházban, asztaloknál ülve kötetlenül beszélgethetnek, miközben folyamatosan vizuális, zenei és színházi akciók történnek körülöttük.

A színház és tánc műfaján kívül képzőművészek, zenészek, intermédia művészek, filmesek és programozók, olykor hazai vagy külföldi társulatok is kapcsolódnak a kreatív munkához.

A 73. Kérész Művek témája a forrás hívószó köré épül, és a PesText Világirodalmi fesztivál részeként valósul meg.

 

Alkotó-előadók: Bodóczky Tóni, Furulyás Dóra, Hajdu Gáspár, Kocsis Gábor,  Kemény Rozi, Lukács Mihály, Tózsa Mikolt, Mózes Zoltán, Szász Dániel, Szalay Henrietta

Fény: Kocsis Gábor

Zene: Juhász Attila – zongora, Piri Béla – nagybőgő, Tiba Sándor – dob

rendező: Gábor Goda

20:00 - 21:00

Program hozzáadása a naptáramhoz

Ajánlott események