Főoldal Programok

A képzelet felébresztése – Grela Alexandra workshopja felnőtteknek

A képzelet felébresztése – Grela Alexandra workshopja felnőtteknek

Program információk

Időpont

17:00 - 19:00

Grela Alexandra az illusztrált könyveket kedvelő kissé idősebb fiataloknak és felnőtteknek (korhatár nélkül!) szóló workshopja a kollázstechnika formai és értelmezési lehetőségeit mutatja be. A foglalkozáson a résztvevők megismerhetik a szerző kollázs-illusztrációit, valamint lehetőség nyílik arra, hogy a helyszínen saját kollázsművet készítsünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Grela Alexandra 1974-ben született Lengyelországban. 1999-ben diplomázott a Krakkói Képzőművészeti Akadémia festő szakán. A diploma megszerzése után 2004-ig a Katowice-i Képzőművészeti Gimnáziumban tanított festészetet, majd másfél évig Németországban alkotott és vezetett kurzusokat egy nemzetközi művészeti alapítvány ösztöndíjasaként. 2005-ben Magyarországra költözött, 2008 óta érettségizett fiataloknak tanít festészetet Debrecenben. 2012-ben DLA fokozatot szerzett festészetből a Krakkói Képzőművészeti Akadémián. Gyerekkönyvek illusztrálásával 2006-ban kezdett el foglalkozni. 2019-ben az 1. Budapesti Illusztrációs Fesztiválon elnyerte a Móra Kiadó fődíját. A HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum 2021-ben neki ítélte az Év Illusztrátora díjat. Debrecenben él és alkot.
A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött; az eseményen legfeljebb 25 fő vehet részt. A worskhop betelt, várólistára regisztrálni a [email protected] címen lehet.

Ajánlott események

Időpont

17:00 - 19:00

Ajánlott események