Főoldal Programok

POP-UP felolvasás + Hogyan alszanak az állatok koncert

POP-UP felolvasás + Hogyan alszanak az állatok koncert

Program információk

Időpont

18:00 - 19:00

Helyszín

Online esemény

POP-UP felolvasás

Zenés POP-UP felolvasás az Egyetem téren. A szabadtéri „gerillafelolvasással” a fesztivál résztvevői és szervezői (írók, fordítók, színészek) kedveskednek a járókelőknek. Magyarul és eredeti nyelven felolvasnak azoktól a szerzőktől, akik a határzár miatt nem lehetnek fizikailag jelen a fesztiválon.
Az akciót Marie Štumpfová és Jiří Dvořák könyvének, a Csirimojó Kiadónál megjelent Hogyan alszanak az állatoknak a megzenésített szövegei és a MOME hallgatóinak interaktív installációi színesítik.

 

Hogyan alszanak az állatok?

Annyiféle állat létezik. Mindegyik más és más. Másképp néznek ki, másképp szaladnak, más az illatuk (vagy a szaguk, ahogy tetszik), és másképp is alszanak. Az álmaik? Talán azok is különbözőek. Vagy mégsem. Lehet, hogy éppen ugyanolyanok, mint a mieink. Mint az álmok, amiket esténként kölcsönkapunk. Az alvó állatok története nyomán Bárth János slágergyanús dalocskákat írt, amelyeket Farkas Zsolttal közreműködve gitárkísérettel fog előadni. Megismerkedhettek a szorgos poszméhekkel, a ravaszdi rókával, az álomszuszék pelével és a kicsit sem hiú flamingóval, mi pedig arra fogunk bíztatni benneteket, hogy énekeljétek velünk.

 

Ajánlott események

Időpont

18:00 - 19:00

Helyszín

Online esemény

Ajánlott események